Ny samarbeidsavtale på plass.

by Morten Naustvoll


Sparebank 1 Nord Norge og Leirfjord idrettslag inngikk igår en ny langsiktig og forbedret samarbeidsavtale.


Styreleder Morten Naustvoll i Leirfjord IL er veldig fornøyd med å forlenge og forbedre avtalen med Sparebank 1 Nord Norge.
«Dette gjør at vi kan fortsette jobben med kompetanseheving og tilrettelegging av god og trygg aktivitet for barn og unge. I tillegg får vi forutsigbarhet på tilrettelegging av uorganisert aktivitet i våre skiløyper.»
Banksjef i Sandnessjøen, Tom Rune Værnes uttrykker stor tilfredshet over å få på plass et videre samarbeid med et idrettslag som jobber svært godt med den organiserte idretten og som har et bredt tilbud innenfor fotball, Ski, turn og terrengsykling.
Avtalen skal i større grad enn tidligere gjøre det mulig for Leirfjord IL å videreutvikle seg, utdanne flere trenere og dommere i klubben, slik at dette kan danne grunnlag for enda bedre vekst og enda mer fornøyde barn og foresatte i årene som kommer.
Videre påpeker Værnes at idrettslaget også gjør en formidabel jobb for å tilrettelegge for uorganisert aktivitet, spesielt innenfor ski og preparering av skiløyper til glede for innbyggere også i andre kommuner.
«Dette er i sum et arbeid vi ønsker å støtte, være med på å videreutvikle og vil bli assosiert med»

Andre saker for deg