Medlemskontigent

Fra og med 2015 har vi innført familemedlemskap, da betaler dere 1000 kr for hele familen (Mor, far, barn) uansett hvor mange dere er. Dere kan også være enkelt medlem for 400 kr hvis dette er ønskelig.
Vi håper også at hvis du ikke er aktiv i idrettslaget at du vil være medlem hos oss, da som støttemedlem for 200 kr.

Familiemedlemsskap (Kr: 1000)

Medlemskontigent Leirfjord IL  ( Kr: 400,-)

Støttemedlem Leirfjord IL (Kr: 200,-)

Medlemskontigenten kan enten betales som familliemedlemsskap (kr: 1000) eller enkeltmedlem (kr:400)

Hvis dere ønsker å betale for familiemedlemsskap må alle i familien registreres med fullt navn i meldingsboksen når dere betaler fakturaen.

For spørsmål, kontakt Anita Hjartland Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste aktiviteter

Ingen hendelser

Ønsker du å bli medlem i LIL?

Følg oss på Facebook